Čtvrtfinále play-off (update 4.6.)

  • Autor příspěvku
  • Rubriky příspěvkuPlay-off / PNHL

Do semifinále se dostala Florida, která vyřadila Toronto 4:0 na zápasy. Hodně o tom jakým směrem budem směřovat celá série se rozhodovalo v prvním zápase, kdy Tom vyhrál 6:5 v prodloužení. Mira se vůbec nechytal ve druhém ani ve třetím zápase 1:8, 1:13. Čtvrtý zápas skončil 3:2.

 

V repríze loňského finále se do vedení 1:0 na zápasy dostalo St.Louis po výhře 3:2 ve třetím prodloužení. Vancouver pak vyhrál čtyři zápasy v řadě. Po výhrách 3:1, 7:1, 2:1 v prodloužení a 5:3 postoupil Petr do semifinále, kde se utká s Tomem. Pro Michala sezóna končí.

 

Boston byl blízko vyřazení dalšího favorita, ale Dallas zvládl odvrátit sérii z 2:3 na 4:3. Radek od začátku série neprohrával ani jednou. Radek prohrál rozhodujicí zápas série v prodloužení šestého zápasu 1:2 a tím se Vašek zachránil. V sedmém zápase zvítězil 4:1 a postoupil dál.

 

Posledním postupujícím se stal Columbus, který vyřadil Minnesotu 4:1. Juny se dostal do vedení 1:0, ale Jarda ve druhém zápase vyrovnal na 1:1. V sérii bohaté na góly, vyhrál následujicí tři zápasy Columbus.